Hoe stijlvolle avondjurken, afhankelijk van het type van partij te kiezen

Niet alle jurken zijn voor elk moment of gelegenheid; we hebben altijd heel duidelijk voor een verblijf in stijl bij elk event die u bij te wonen zijn.

Voor het kopen avondjurken moet je om uit te vinden bepaalde dingen: vakantie schema, soort kleding, wie is de eregast en reden (, semi-smart, elegant gala ongedwongen), andere vrouwen zijn gekleed naar de tijd van het jaar, het leven kamer of buiten, vinden ze het of hebben een diner, dansen, show entertainment zal de activiteiten. Al deze dingen niet alleen dienen om deze oogverblindende te maken, maar ook om ervoor te zorgen dat u vertrouwd bent met uw kleding en iets minder zijn, voelen schoeisel.

Avondjurk

Dag trouwjurken

In de ochtend of middag, aanbevolen of maximum korte jurkjes onder lange jurken zijn volledig weggegooid voor een bruiloft aan gehouden knieën. Gebruik heldere kleuren en vrolijk en altijd in een bruiloft is om te vieren, vergeet het zwart en somber en dekkende kleuren, zachte stoffen, prima, met vlucht en een beetje van de transparantie zijn ideaal en onvermijdelijk voet mooie sandalen met hakken prima en slechts een kleine platform , maak je voeten kijken. De accessoires mogen subtiele en niet te overdreven zijn, wil niet al uw juwelen op dit moment te laten zien. Het kapsel is het beste haar los of semi-bevatte.

Nacht trouwjurken

Het is bijna het tegenovergestelde van de dag, gebruik maken van lange jurken, met veel glanzende, stijlvolle en verfijnde, met behulp van delicate halslijnen, vergeet niet dat je moet heel mooi te zijn, maar de oude dame is de bruid en ondoorzichtig of anderen niet te willen kwaad doen opmerkingen van jou. Realiseer een stijl die past bij kleden, altijd bespreken met uw kapper kleding en wat je mee, die genoteerd zijn geweldig voor styling.

Jurken voor communies en dopen

Niet zoals galajurken, de partij slijtage avondjurk eenvoudige gemeenschap (niet lang, de meeste onder de knieën), die als overdag uitgevoerd. Eenvoudig betekent niet dat een zondagse jurk, moet het schoon en fris te zijn, kunt u ook het dragen van een rok of broek outfit met een mooi shirt en pastel kleuren zijn best, maar een donkere of zwarte kleur.

Gebruik kleurrijke accessoires of leven te geven aan je outfit als dit is zeer eenvoudig en soepel.

De schoenen moeten ook worden verzorgd en stijlvol, het bereik zal veel groter zijn, want je kunt gebruik maken van sandalen tot wandelschoenen, laarzen of ballerina.

In het geval van een doop is gelijk aan de gemeenschap, tenzij u de peetmoeder van de doop, dan is je outfit meer elegant en verfijnd om te kijken.

Aangezien dit is afhankelijk van de bruiloft planning en het belang van de vergadering, uitnodigingskaarten altijd lijken om de stijl van het evenement te zeggen, en al weet wat te dragen voor elke gelegenheid in tegenstelling tot hier als het huwelijk is toegestaan om witte kleuren te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *